Peuterspeelschool

"De eerste stap vóór school", dat is wat IKC 't Eimink jonge kinderen biedt. Peuters zetten grote stappen in hun ontwikkeling. Goede begeleiding en ondersteuning zijn daarbij essentieel. 
Wat bieden we u?
Kinderen in de leeftijd van 2,5 tot 4 jaar vinden bij ons een warme, veilige en uitdagende speel- en leeromgeving. Zo kunnen ze zich optimaal ontwikkelen. Peuters zetten stappen in een wereld die voor hen steeds groter wordt. Eén van deze stappen is de overgang naar groep 1. Het is belangrijk dat deze overgang zo soepel mogelijk verloopt. Wij bieden u deze overgang onder één dak. De doorgaande lijn van peuter naar kleuter blijft zo gewaarborgd.

Bij IKC 't Eimink zijn 2 peuterspeelgroepen voor kinderen in de leeftijd van 2,5 – 4 jaar. De tijden op maandag tot en met vrijdag zijn van 8.30 – 12.30 uur.

 

Bent u geïnteresseerd?
Bent u geïnteresseerd in de peuterspeelschool van 't Eimink? Dan nodigen we u van harte uit voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek vertellen we u over de peuterspeelgroepen en beantwoorden we graag uw vragen. Ook krijgt u een rondleiding zodat u de sfeer op 't Eimink kunt proeven en kunt zien hoe het er dagelijks aan toegaat. Tot slot ontvangt u een informatiepakket.

  

Met wie werken we samen?

De opvang van peuters vindt plaats in samenwerking met Spring! Peuterspeelscholen.
Inschrijven en aanmelden voor een intakegesprek kan via de website van Spring!:

 

Website Spring! Peuterspeelscholen

 

Hoe kunt u ons bereiken?

U mag ons altijd bellen of mailen. Ons telefoonnummer is 074-2780775 en ons mailadres is info@eimink.nl.